15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA
Milletin rızkından kesip alarak kendisine verdiği silahları, tankları, uçakları ve canları kendilerine emanet edilen Mehmetçiklerin canını hiçe sayarak, emanete hıyanet eden bir grup kendini bilmez, hukuk tanımaz, millet ve insan sevgisinden nasibini almamış caniler, Türk Milletinin evlatlarını karşı karşıya getirerek 15 Temmuz 2016 tarihinde devlet otoritesine ve Türk milletine karşı isyana kalkışmışlardır.
Söz konusu kalkışma esnasında Gazi Meclis’imiz tarihinde olmadığı şekilde saldırıya uğramış ve bombalanmış, silahsız sivil halk üzerine ateş açılmış, tanklarla önüne çıkan masumlar ezilmeye çalışılmıştır. Ancak iç ve dış düşmanlar ve hainlere karşı ülke savunması için yemin etmiş, gönül vermiş asil Türk Ordusunun subayları, Mehmetçiklerimiz ve kahraman polisimiz sayesinde terör saldırısı niteliğindeki bu isyan ve darbe girişimi Türk Milletinin de basiretli tavrıyla engellenmiştir. Hiç kimse ya da güç odağı Türk Milleti ile şerefli Ordusu arasındaki gönül bağını bu tür oyunlarla koparamayacak, devletimizin varlığını, bütünlüğünü bozamayacak ve devletimizin yapısını bu gibi kalkışmalarla değiştiremeyecektir. Asil Türk Milleti ve Ordusu buna izin vermemiştir ve asla izin vermeyecektir.
Şimdi Türk yargısından ve yetkililerden beklentimiz, bu iğrenç darbe girişimi ve kalkışma senaryosunu yazan ve uygulayanların bir an önce adalet karşısına çıkartılarak gereken cezanın verilmesidir.
Kahramanca vatanını savunurken vefat eden şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa, şehitlerimizin yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı diler, Hukuki Mücadele Derneği olarak her türlü darbe ve terör eylemine karşı olduğumuzu yüce Atatürk’ün Gazi Meclis’te söylediği “Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir” sözüyle haykırıyor, hukuk dışı her türlü fiilin karşısında olduğumuz gibi bu aşağılık kalkışmanın neresinde olursa olsun müsebbibi olanların hakettiği şekilde cezalandırılmalarının takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna ve Türk Milletine saygı ile duyururuz.
Hukuki Mücadele Derneği
5 mg cialis generic india Intraoperative complications include injury to tendons and neurovascular structures, and devascularization of skin flaps